Dzirdes aparāti Phonak Audéo™ Marvel

Dzirdes aparāti Marvel – dzirde bez ierobežojumiem

Phonak Audéo™ Marvel īpašības:

  • Skaidra, bagātīga skaņa
  • Savienojums ar viedtālruņiem (iOS® un Android ™), TV u.c. ierīcēm
  • Uzlādējami modeļi
  • Viedās lietotnes
  • Izcila skaņas kvalitāte jau no pirmās pielāgošanas reizes1
  • Labāka runas izpratne troksnī2
  • Mazāka klausīšanās piepūle troksnī3
  • Vislabākā skaņas straumēšanas kvalitāte4

Jau vairāk nekā 70 gadus Phonak pastāvīgi cenšas radīt tehnoloģijas, lai uzlabotu cilvēku dzīvi. Ar katru jauno Phonak produktu tiek pārkāptas dzirdes tehnoloģiju robežas, lai radītu risinājumus, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti, ir ērti lietojami un sniedz patiesu labsajūtu.

Phonak jaunākais izstrādājums ir gadu ilgas izpētes un izstrādes rezultāts, kas apvienots vienā brīnišķīgā tehnoloģijā. Šis produkts ir izstrādāts, koncentrējoties uz to, ko vēlaties un ko sagaidāt no augstākās klases dzirdes aparāta – skaidru, bagātīgu skaņas pieredzi.

Izmantojot šo filozofiju apvienojumā ar modernām tehnoloģijām, Phonak ir izstrādājuši daudzfunkcionālu dzirdes aparātu, kas liks Jums tajā iemīlēties no pirmās skaņas.

dzirdes aparāti phonak

Skaidra, bagātīga skaņa

Jau kopš mirkļa, kad pirmo reizi piemērāt Marvel dzirdes aparātus, Jūs varat izbaudīt augstākās kvalitātes skaņu. Tas ir panākts, izmantojot Phonak tehnoloģiju pārbaudīto veiktspēju un pilnveidojot to visos veidos, lai Jūsu Marvel dzirdes aparāti darbotos pat vissarežģītākajos apstākļos.

Šī jaunākās paaudzes Phonak tehnoloģija atpazīst un automātiski pielāgojas, lai precīzi atbilstu dažādām klausīšanās situācijām.5 Jūs varat izbaudīt labāku runas sapratni trokšņainā vidē2 un mazāku klausīšanās piepūli3. Jūs būsiet pārsteigti, cik labi šie dzirdes aparāti darbojas Jūsu ikdienas dzīvē.

Dzirdes aparātu savienojamība

Ko Jūs varat sagaidīt:

  • Savienojums ar viedtālruņiem (iOS un Android);
  • Savienojums ar dažādām elektroniskajām ierīcēm;
  • Savienojums ar Roger™ mikrofoniem un Phonak aksesuāriem;
  • Dzirdes aparātus varat lietot kā bezvadu stereo austiņas.

Mobilo tālruņu savienojamība

Atšķirībā no citiem pieejamajiem dzirdes aparātiem, Marvel var izveidot tiešu savienojumu ar Jūsu mobilo tālruni, ieskaitot iOS, Android un citus tālruņus, kas atbalsta Bluetooth®, lai straumētu jebkura veida skaņu tieši dzirdes aparātos. Izmantojot šo brīvību, Jūs varat izbaudīt īstus brīvroku tālruņa zvanus ar iebūvētiem mikrofoniem, kas uztver Jūsu balsi. Vienkārši nospiežot pogu, Jūs varat atbildēt uz zvaniem vai tos noraidīt, pat ja tālrunis atrodas istabas otrā galā. Marvel nodrošina stereo skaņas kvalitāti, ļaujot Jums straumēt mūziku, videoklipus, audiogrāmatas, podkāstus un vēl daudz ko citu!

Dzirdes aparāti Phonak

TV un multivides pieredze

Phonak Audéo™ Marvel ir iekļauta arī patentētā AirStream™ tehnoloģija, kas nodrošina visaugstākās kvalitātes skaņas straumēšanu no jebkura televizora un stereo sistēmas.4 Izbaudiet savas iecienītās TV programmas un filmas, izmantojot vienkāršu plug and play risinājumu, ko sauc par TV adapteri.

phonak

Viedās aplikācijas

Ko Jūs varat sagaidīt:

  • Tālvadības pults: mainiet dzirdes aparātu skaļumu, izvēlieties programmu vai klausīšanās scenāriju, vai vēl vairāk personalizējiet skaņu, izmantojot papildu funkcijas.
  • Attālais atbalsts: dzirdes aprūpes speciālists var attālināti pielāgot Jūsu Phonak dzirdes aparātus reāllaikā.
  • Dzirdes dienasgrāmata: sekojiet dzirdes pieredzei un dalieties savās atsauksmēs ar dzirdes aprūpes speciālistu.
  • Mani dzirdes aparāti: iegūstiet vairāk informācijas par dzirdes aparātu bateriju uzlādes līmeni, personalizētām programmām un statistiku.

myPhonak app – šī viegli lietojamā lietotne ir gudrākais veids, kā maksimāli izmantot Marvel dzirdes aparātus. Pateicoties dažādām funkcijām, Jūs varat izbaudīt pārliecību un mieru, ka Jūsu personiskās dzirdes vajadzības tiek risinātas, kad vien tas ir nepieciešams.7

phonak

 

Uzlabojiet klausīšanās pieredzi, izmantojot Roger™ tehnoloģiju

Ko Jūs varat sagaidīt:

  • Marvel un Roger™ ir nepārspējams risinājums izaicinošām klausīšanās situācijām;
  • Uzlabota runas sapratne trokšņainā vidē un attālumā;
  • Diskrēts un pievilcīgs risinājums.

Situācijās, kad troksnis un attālums ietekmē dzirdi, runas izpratne joprojām var būt sarežģīta. Roger™ lieliski noder, lai uzlabotu klausīšanās apstākļus.6 Roger™ tehnoloģija tika izstrādāta 2013. gadā, un mūsdienās tā tiek uzskatīta par bezvadu digitālo etalonu. Roger™ mikrofons uztver runātāja balsi un pārraida to uz Jūsu dzirdes aparātiem, vienlaikus samazinot fona trokšņus.

Marvel dzirdes aparātu funkcija RogerDirect™ ļauj Roger™ tehnoloģijai straumēt balsi tieši uz Marvel dzirdes aparātiem, nepievienojot papildu uztvērēju. Izmantojot šo unikālo jauninājumu, Jūs varat piedalīties sarunās pat ļoti trokšņainā vidē, piemēram, restorānos, sanāksmēs darbā un skolas aktivitātēs.

Roger Select

Uzlādējami dzirdes aparāti

Ko Jūs varat sagaidīt:

  • Viegli un ērti lietojams – vairs nekādu vienreizlietojamo bateriju;
  • Dzirdes aparāti darbojas visu dienu;
  • Ātra uzlāde;
  • Baterijas radītas, lai tās kalpotu līdz pat 6 gadiem

Phonak bija pirmais ražotājs, kas izstrādāja dzirdes aparātus ar atkārtotas uzlādes iespēju, izmantojot litija jonu baterijas. Vairākus Marvel dzirdes aparātu modeļus ir iespējams uzlādēt atkārtoti – tie darbojas visu dienu, ieskaitot straumēšanu. Tas nozīmē, ka vairs nav problēmu ar vienreizlietojamām baterijām!

Tāpat kā Jūsu mobilais tālrunis, arī Phonak Audéo™ Marvel dzirdes aparāti ir vienmēr gatavi darbam. Tie automātiski ieslēdzas, kad tiek izņemti no lādētāja, un izslēdzas, kad ieliekat tos uzlādes stacijā.

Dzirdes aparātu Phonak Audeo Marvel izmēģināšana

SIA “LNS Surdotehniskās palīdzības centrs” piedāvā Jums 14 dienas izmēģināt mazos un jaudīgos dzirdes aparātus Phonak Audéo M-312!

Zvaniet vai rakstiet un piesakieties uz konsultāciju: +371 29196805 vai surdocentrs@surdocentrs.lv
Konsultācijas cena: 22,17 eiro.
Drošības nauda: 200 eiro.

 

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Scroll to Top
Scroll to Top